Arno Doppen en Carlijn van Hoogmoed
Arno Doppen en Carlijn van Hoogmoed Foto: PR

House of Beauty en Hair Effects gerestyled en heropend

Groenlo - Er wordt flink geklust in Groenlo. Niet alleen in de Beltrumsestraat of bij de rotonde, maar ook op de Markt. Hair Effects en House of Beauty hebben een grondige verbouwing ondergaan. Afgelopen zaterdag was het klaar. Met een feestelijke opening werd dit gevierd.

Eigenaren Arno Doppen en Carlijn van Hoogmoed hebben meer werkruimte gekregen door het appartement, dat achter de salon zat, erbij te betrekken. Daarnaast heeft de salon een nieuwe look gekregen die meer past bij de visie van Arno en Carlijn. Hierbij hoorde ook de keus voor een nieuw beautymerk voor zowel de schoonheidssalon als kapsalon: Oolaboo.
Door de verbouwing en de keus voor Oolaboo willen zij hun klanten een nog completer pakket aanbieden waarin beleving en persoonlijke aandacht centraal staan. Voorin de salon is bijvoorbeeld een belevingshoek gecreƫerd waar klanten verschillende producten kunnen uitproberen en voor advies terecht kunnen. Carlijn licht toe: "Oolaboo is een Nederlands merk dat zich richt op zowel de schoonheid aan de buitenkant als aan de binnenkant. Naast huidverbeteringsproducten bieden wij nu ook cosmetische voedingssupplementen aan om een optimaal huidresultaat te bewerkstelligen. Bovendien heb ik door de extra ruimte en nieuwe producten het aanbod in lichaamsbehandelingen kunnen uitbreiden."
Arno: "Wij vinden het belangrijk dat klanten zich hier prettig voelen en kwaliteit geboden krijgen. Door deze verbouwing hebben we niet alleen meer ruimte gekregen maar zijn onze mogelijkheden ook vergroot."

Naast de keus voor het nieuwe merk blijft Arno werkzaam voor Trinity Haircare, waarvoor hij trainingen geeft, shows verzorgt en nieuwe trends ontwikkelt. Zo vertrekt hij binnenkort naar Portugal voor de nieuwe trendshoot. Voor de producten van dit merk kunt u dus nog steeds bij hem terecht.
Beide eigenaren hebben erg veel zin om aan de slag te gaan in hun vernieuwde zaak in het centrum van Groenlo. Zij hopen u te mogen verwelkomen voor een kijkje in de salon en zijn erg benieuwd naar uw reacties.


info@houseofbeauty-groenlo.nl