De heer Schuurmans ontvangt de Sonos-speaker.
De heer Schuurmans ontvangt de Sonos-speaker. Foto: Gerwin Nijkamp

Schuurmans wint Sonos speaker bij EP: Groot Zevert

Groenlo - Van 8 december 2014 tot en met 4 januari 2015 kregen klanten van EP: Groot Zevert bij aankoop van een Sonos actieproduct een jaar lang gratis muziek van Deezer. Daarnaast maakte de klant kans om een Sonos Play 1 te winnen. Dhr. T. Schuurmans kan nooit meer zeggen dat hij nooit wat wint, hij was de gelukkige winnaar van deze mooie prijs!

De Sonos actie was exclusief voor klanten van EP:. Met 85 EP:Winkels verspreid door heel Nederland is het een formule die inmiddels landelijke bekendheid geniet.

De actie is landelijk gezien enorm succesvol ontvangen en één van de prijzen viel dus in Groenlo! Dhr. T. Schuurmans mocht zich onder de gelukkigen scharen en ontving de prijs op 9 januari uit handen van Evelien Groot Zevert. Met 1 druk op de knop kan hij nu het gehele huis voorzien van muziek naar keuze via een eigen draadloos netwerk.

EP: Groot Zevert doet het!
Naast een uitgebreid assortiment aan audioapparatuur kan men bij EP: Groot Zevert ook terecht voor een uitgekiende collectie aan huishoudelijke apparaten, wit- en bruingoedproducten. Indien gewenst wordt het product bezorgd en geïnstalleerd.

Na installatie wordt de werking duidelijk gedemonstreerd en de installateur gaat pas weg wanneer alles naar wens functioneert. De EP:Bezorgdienst neemt al het verpakkingsmateriaal mee en desgewenst ook het oude product.

Op deze manier geniet men direct zorgeloos van de aankoop. Het professionele team van EP: Groot Zevert onderscheidt zich door hun persoonlijke benadering en jarenlange vakkennis. Laat u verrassen door de laatste innovaties op elektronicagebied of ga voor meer informatie naar de website.

Eén van de landelijke prijzen viel in Groenlo

EP: Groot Zevert
Beltrumsestraat 44 Groenlo
0544-465682
info@grootzevertelectro.nl
www.epgrootzevert.nl