Jerry Wopereis verblijdt een 500e klant met gratis boodschappen en een bos bloemen
Jerry Wopereis verblijdt een 500e klant met gratis boodschappen en een bos bloemen Foto: Bernadet te Velthuis

Jumbo Bennink Lichtenvoorde

Actie 500ste klant groot succes

Lichtenvoorde - Woensdag 21 januari is de 500ste Jumbo winkel in Nederland geopend en dat was reden voor Jumbo om een heel speciale actie voor haar klanten te houden: van woensdag 21 t/m zondag 25 januari 2015 ontving iedere 500ste klant zijn/haar boodschappen gratis! Bovendien ontving iedere klant woensdag 21 januari bij besteding van € 20,- een gratis pak Jumbo stroopwafels.

Deze actie werd gehouden bij elke Jumbo vestiging en dus ook bij Jumbo Bennink in Lichtenvoorde. Daar was het al vroeg feest want die woensdag werd rond 10.00 uur al de eerste 500ste klant van de dag verwelkomd.

In totaal zijn er tientallen klanten met gratis boodschappen naar huis gegaan en het bedrag verschilde van een paar euro tot 160 euro aan boodschappen. Bovendien ontving iedere 500ste klant een mooie boeket bloemen.

Dat de klanten deze actie waardeerden bleek wel uit de vele reacties die ze bij Jumbo Bennink mochten ontvangen.

Eén van de reacties via facebook: "Nogmaals enorm bedankt voor de gastvrijheid, service en kwaliteit van de winkel en producten. Ik rij graag vanuit Varsseveld naar jullie winkel. En de gratis boodschappen waren de kers op de taart. Tot volgende week!"

Dit was weer een geslaagde actie van Jumbo. Momenteel lopen er weer andere acties, houdt hiervoor de komende weken deze krant in de gaten.

Irma Beskes verrast een 500e klant met gratis boodschappen en een boeket bloemen aan.