De dubbel-dvd van 't Slöfke en De Zaak.
De dubbel-dvd van 't Slöfke en De Zaak. Foto: PR

DVD-presentatie café 't Slöfke en De Zaak 1982-1992

Lichtenvoorde - Café De Zaak vierde onlangs zijn 25-jarig bestaan. In de jaren hier aan voorafgaand, zwaaiden Joop/Jannie en Rene/Ans de scepter in café 't Slöfke. Uit deze periode zijn enkele oude videobanden keurig bewaard gebleven, deze zijn nu gedigitaliseerd.

Er staan beelden op van de deelname van de Slöfke-dames aan de avondvierdaagse, de huldiging van de ereleden van voetbalclub Slöfke 3, het zaalvoetbaltoernooi, de ouderdag en de voorbereidingen van het grootste ontbijt van Nederland op de Keiade van Lichtenvoorde.

Ook is er een uitgebreide registratie van het overnamefeest van Het $lofke naar De Zaak. En beelden van de Tim Disney Band / Simon and Garfunkel / Blue Diamonds / Tina Turner and David Bowie / Watts Going On en vele anderen brengen je 25-30 jaar terug in de tijd.

Jonge snuitjes, die toen al wisten waar Abraham zijn mosterd haalde. Aanstaande zondag 8 februari kun je in Cafe De Zaak weer eens genieten van deze goede oude tijd op een groot scherm. Deze dubbel-DVD is dan tevens te koop.

De aanvang is om 14.00 uur, het café is open om 13.30 uur.


www.cafedezaak.nl