Veel keuze bij Obelink.
Veel keuze bij Obelink. Foto: PR

1e van serie open zondagen bij Obelink

Runningdag en opening kampeerseizoen

Het kampeerseizoen staat weer voor de deur en zoals ieder jaar begint men bij Obelink dan weer met de eerste van een hele serie open zondagen. Deze eerste zondag (1 maart) staat in het teken van de hardloopsport, een sport die nog steeds groeiende is. Voor bijna iedereen is running of bootcamp mogelijk, op elk niveau.
Dus ben jij een fanatiek hardloper of wil je starten met running of bootcamp dan ben je nu in de gelegenheid om je bij Obelink eens rustig te laten informeren over deze tak van sport.
Nieuw bij Obelink is dat er wordt gewerkt met geavanceerde schoenadvies-software. De trends in retail geven aan dat de consument steeds meer op zoek is naar advies en support op maat.
In de sport-retailmarkt worden blessurepreventie en optimale prestatie een steeds belangrijkere factor voor het selecteren van het juiste schoeisel en toebehoren. Obelink maakt gebruik van de meest geavanceerde tools. Tevens is er geïnvesteerd in de opleiding van het personeel, om zo echte voetspecialisten te maken van het verkoopteam.
Bij Obelink heeft men ervoor gekozen om te gaan werken met de SportFootScan, waardoor zij in staat zijn om de best mogelijke voetanalyse te maken en u dus altijd het beste schoenadvies krijgt voor uw situatie. Deze uitgebreide analyse maakt men bij Obelink kosteloos voor u.
Tip: neem uw oude hardloopschoenen mee. Aan de hand van uw oude schoenen kan men namelijk zien wat voor schoen u nu heeft (neutrale, anti-pronatie- of motion control schoen) en hoe het slijtpatroon op de schoen eruit ziet. In het geval als u klachten of blessures heeft, is het analyseren van de oude loopschoenen ook belangrijk om de eventuele oorzaak te kunnen achterhalen.
Behalve voor nuttige informatie en schoenen kunt u ook voor een ruim assortiment in running kleding en accessoires op de sportafdeling van Obelink terecht.
Ga je binnenkort beginnen met hardlopen, neem dan gelijk even een hardloopschema mee, waar- mee je leert om 5 km te rennen in een lekker tempo. Of misschien wil je juist het aantal kilometers uitbouwen of je snelheid verhogen, ook daarvoor ligt er een passend schema voor je klaar.
Atletiekvereniging Archeus uit Winterswijk is aanwezig om het hardlopen, hun vereniging alsmede de basiscursus hardlopen te promoten en verder zijn er diverse verlotingen van o.a. Rogelli, Hummel en New Balance en diverse acties van onder meer Adidas, Craft en Asics.
Diegenen die gezellig een 'dagje Obelink' willen doen, kunnen uiteraard op alle afdelingen terecht. De tenten staan er weer strak bij, de caravans zijn gewassen en de campingartikelen staan ook (bijna) allemaal weer opgesteld zodat men weer kennis kan maken met de nieuwste trends op kampeergebied.
En voor de mensen die alvast een beetje voorpret van een zonnige zomer willen beleven staat de tuinmeubelafdeling er weer prima bij en ook het assortiment barbecues is weer meer uitgebreid.
Heeft u tussendoor even behoefte aan een korte of langere tussenpauze, dan kunt u natuurlijk terecht in het restaurant voor een hapje en/of een drankje. Kortom, een geschikte dag uit voor het hele gezin.