Volle bak bij Gaon Etten. Foto: Henk den Brok/Achterhoekfoto.
Volle bak bij Gaon Etten. Foto: Henk den Brok/Achterhoekfoto.

Locaties door hele Achterhoek

Gaon Etten gaat vierde jaar in

Regio - Stichting Gaon Etten gaat het jaar 2015 in met een hoop locaties en een hoop ideeën. Dit pop-up restaurant voor één dag is sinds een aantal jaren een succesvol en gewaardeerd concept.

Verassing
Je reserveert voor jouzelf, je partner en vrienden en wat weet je dan? In welke plaats je gaat eten en op welke datum en tijd. Dat is het. De rest blijft nog een verrassing Pas twee dagen voor aanvang krijg je een e-mail waarin de exacte locatie bekend wordt gemaakt. Of je nu in de kassen, bij een houtzagerij of bij een geitenboerderij gaat eten: het blijft geheim tot twee dagen voor de avond zelf.

Culinair vertier
Er wordt een prachtig driegangen-streekmenu gekookt met producten uit de Achterhoek. Onder het genot van Achterhoekse wijnen wordt de avond zo een culinair (Achterhoeks) gebeuren. Je wordt hartelijk ontvangen met een amuse en met passende, Achterhoekse muziek of een verhalenverteller.
Heb je dieetwensen? Geen probleem voor Gaon Etten. Geef je wensen door bij de reservering en er wordt rekening mee gehouden.

Agenda
De data voor 2015 zijn al bekend. Op 24 april wordt er op een locatie in Zutphen gegeten, op 29 mei in Doetinchem, op 26 juni in Groenlo, op 28 augustus in Steenderen, op 25 september in Vorden en op 30 oktober in Winterswijk. Je kunt nu al plannen met je partner, vrienden, familie of wie je mee wilt nemen.
Reserveren kan via de website.


www.gaon.nl
info@gaon.nl
0575 575 479