De Open Tuindagen organisatie
De Open Tuindagen organisatie Foto: Mark Ebbers

Open Tuindagen in Meddo

Meddo - Zaterdag en zondag 21 en 22 maart organiseren Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof, Ten Dolle Tuinmachines en BPG Overkamp Bouwmaterialen weer hun jaarlijkse Open Tuindagen. Locatie is de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk-Meddo.

Net als vorig jaar zijn er ook nu weer twee complete dagen, met een ruime diversiteit aan deelnemers/hobbyisten. Zo zijn er naast tuinmachines, de nieuwe trends op gebied van verhardingsmaterialen, oude fruitrassen enten en wand- en dakbegroening, diverse creatieve mensen aanwezig. Ook aan de versterking voor de inwendige mens is gedacht. Voor informatie over kunstgras, vijverfolie, besproeiingssystemen, beplanting, of voor een bezoek aan het tuinspreekuur of een tuinlezing bent u ook van harte welkom. Wenninkhof vertelt dit jaar over diverse tuinproducten, denk aan bemesting, duurzaam tuinieren, etc. Informatiefolders zijn hiervoor beschikbaar. Zoals vanouds is er ook een grondtestdag. Neem een (jam)potje grond mee en het wordt geheel gratis getest. Nieuw dit jaar: de vijvertestdagen. De verkopers hebben een training gehad over hoe u de vijver kunt opstarten en verzorgen. Hiervoor wordt, ook gratis, uw vijverwater getest (neem hiervoor een potje water mee.
De Open Tuindagen zijn zaterdag van 10 tot 16 uur en zondag 11 tot 16 uur. De entree is gratis en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.


www.wenninkhof.nl