Beltrumse inbreng op het medaillepodium.
Beltrumse inbreng op het medaillepodium. Foto: PR

Drie medailles voor turnsters VIOS

Beltrum - Afgelopen zondag 15 maart was de tweede wedstrijd van de 5e divisie turnen in Doetinchem. Het leverde VIOS Gym Beltrum verschillende medailles op.

Vios Beltrum mocht met drie meiden deelnemen aan deze wedstrijd. Als eerste was Femke Roerdink aan de beurt. Zij komt uit in de categorie Instap D2. Ondanks een aantal zenuwen turnde Femke een foutloze wedstrijd. Ze moest turnen tegen 34 andere meiden uit de regio Gelderland Oost. Haar topwedstrijd werd beloond met een zeer fraaie 3e plaats.

Na de wedstrijd van Femke waren Mila ter Meer en Babeth Wildenborg aan de beurt. Deze meiden komen uit in de categorie Pupil 2 D2. Aniek Ballast kon helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd wegens een blessure, maar was mee als supporter. Ook deze meiden turnden een topwedstrijd. Zij moesten turnen tegen 14 anderen, en ondanks een aantal vallen van de balk wisten ook deze meiden een zeer goede prestatie neer te zetten. Mila werd beloond met een 3e plaats en Babeth was de beste van de wedstrijd en eindigde op nummer 1!

De volgende keer dat deze meiden een wedstrijd turnen is op 12 april in Doetinchem.