De uitbaters van Grolzicht voor hun nieuwe patio.
De uitbaters van Grolzicht voor hun nieuwe patio. Foto: PR

aNivo realiseert patio bij Café en Speeltuin Grolzicht

Groenlo - Café en speeltuin Grolzicht in Groenlo kan sinds december gebruik maken van een prachtige nieuwe aanbouw in de vorm van een patio. Dit verlengstuk van de bestaande serre is voorzien van glazen schuifpuien en een elektrisch te openen vrijstaand dak.

Het geheel biedt Grolzicht enerzijds meer mogelijkheden voor het houden van feesten en vergaderingen, maar anderzijds ook gewoon toegevoegd comfort voor de bezoekers van het café en de speeltuin. Zo kan men al vroeg in het voorjaar volop genieten van de eerste prille zonnestralen, maar ook bij slecht weer heerlijk vertoeven en ondertussen genieten van een kop koffie of een drankje. En niet onbelangrijk, vanuit de patio kan men tevens kinderen - die zich uitstekend in de speeltuin vermaken - perfect in het oog kan houden.

Grolzicht koos voor een Harol Patio type Reverse van aNivo uit Groenlo. De patio sluit stijlvol aan op de bestaande bebouwing en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Een echte aanrader voor horecabedrijven, maar ook prima toepasbaar op een woning.


www.anivo.nl