Een voortent van Vancouver.
Een voortent van Vancouver.

Voortenten special bij

Obelink

Winterswijk - Zondag 29 maart staat bij Obelink in het teken van de voortent en zullen er naast de eigen verkopers er ook medewerkers van Isabella en Thule aanwezig zijn om u een passend advies te geven.

Een voortent of luifel kan worden gezien als extra leefruimte van uw caravan en kan u net dat beetje extra ruimte bieden wat nodig is. Bij de aanschaf van een voortent of luifel speelt het formaat een grote rol. De voortent of luifel moet tenslotte goed aansluiten aan uw caravan of tent. Het verschil tussen die twee is dat een luifel dient als overkapping en meestal wordt gebruikt voor een kortstondig verblijf of op doorreis op de camping. Een voortent is rondom afgesloten en wordt gebruikt als men een langere tijd op zijn/haar vakantieadres verblijft. En om nog meer ruimte te creëren is het mogelijk om de voorzijde van de voortent te voorzien van een luifel. Aan de zijkanten van de voortent passen dan meestal ook nog een of twee aanbouwtenten voor extra bergruimte of ze kunnen worden voorzien van een slaapcabine om zodoende te worden gebruikt als extra slaapplaats(en).

Naast het formaat is het belangrijk te weten hoe u gaat kamperen. Er zijn verschillende voortenten en luifels verkrijgbaar, die geschikt zijn voor de diverse manieren van kamperen. Dit verschil zit grotendeels in het materiaal van de zijwanden, het frame en de daken. Het is zeker aan te raden om te vertellen wat uw kampeerplannen zijn zodat de verkopers u op basis van deze informatie het juiste advies kunnen geven over de aan te schaffen voortent en/of luifel.

Bent u op zoek naar een snel te op te bouwen voortent of naar een seizoensvoortent? Obelink heeft meer dan 90 modellen in het assortiment dus is er volop keus. En in de grote showroom zijn de meeste voortenten opgebouwd zodat u deze ook gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.
Naast het huismerk Hypercamp staan er ook tenten van andere bekende merken als Isabella, Ventura, Brand, Walker, Gerjak en Goldcamp opgesteld.
Nieuw in het assortiment zijn de diverse modellen opblaas-voortenten. Bij deze tenten is het ijzeren of aluminium frame vervangen door opblaasbare luchtslangen, waardoor de tent veel lichter van gewicht is en het opzetten van de voortent een stuk gemakkelijker wordt.
Ook luifels zijn er in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen en kunnen in de regel ook voorzien worden van losse zijwanden of voorwand, zodat er naar behoefte of afhankelijk van het weer, een open of gesloten ruimte van gemaakt kan worden. Naast de gewone caravan- of voortentluifel heeft Obelink ook de speciale Fiamma, Thule en Omnistor luifels en bijbehorende accessoires op voorraad, zodat ook hier de keuze erg groot is.

Speciaal op deze zondag zullen medewerkers van Obelink samen met een vertegenwoordiger van Thule een demonstratie geven van de nieuwe Thule 1200 luifel, inclusief de bijbehorende accessoires zoals de Thule QuickFit ondertent. Ook is er gelegenheid om dit onder begeleiding zelf te doen.
Uiteraard zijn er die dag nog speciale aanbiedingen. Bijvoorbeeld bij aankoop van een Isabella voortent krijgt u 2 micro fiber stoelkussens in blauw of grijs t.w.v. €35,- en bij aankoop van een Thule luifel een 'Thule hold down side strap kit''-stormband t.w.v. €19,95 gratis.

Als u er dan toch bent, neem dan ook even een kijkje op de tuinmeubelafdeling. De nieuwe collectie staat weer keurig uitgestald en er is deze zondag een demonstratie 'lekker koken op de Outdoor Braai'.

Verder kunt u natuurlijk op alle afdelingen terecht en uiteraard is ook het restaurant geopend voor een hapje en/of drankje tussendoor.