Afbeelding
Foto: PR

Pasen bij Erve Kots en
Hoofdkwartier van de Prins

Lievelde - Op eerste en tweede Paasdag kunt u bij Erve Kots terecht voor het Paasbrunch-buffet. Om 11:00 uur start het paaseieren zoeken met de Paashaas in het openluchtmuseum, waarna om 12:00 uur het buffet wordt geopend.

Aan de hand van verschillende kookstands in de zaal, worden de voorjaarsgerechten door keukenbrigade van Erve Kots gepresenteerd. Voor €22,50 (kinderen €12,50) kunt u feestelijk genieten van de heerlijkste paasspecialiteiten. Tevens kunt u tijdens de paasdagen terecht voor de heerlijkste pannenkoekspecialiteiten. Voor €16,50 (kinderen €8,25) kunt u vanaf 16:00 uur deelnemen aan het pannenkoekenbuffet.

Dankzij de komst van het nieuwe à-la-carterestaurant, het Hoofdkwartier van de Prins, kunt u dit jaar ook genieten van een paasdiner. Dit viergangendiner bestaat uit onder andere streekproducten uit de Achterhoek en houtskoolspecialiteiten. Deze specialiteiten worden bereid in de houtskooloven, de zogeheten Josper, die pronkt in het midden van de open keuken van het restaurant. Op eerste en tweede Paasdag bent u welkom vanaf 15:00 uur. Kom de sfeer proeven.


www.ervekots.nl
www.hoofdkwartiervandeprins.nl