Koningsdag 27 april in de Loods van Loco

Tributeparty Doe Maar en Joe Cocker

Lievelde - De verbouwde Loods van Loco eten en drinken zal het toneel zijn van de Tributeparty tijdens Koningsdag op 27 april. Met een spectaculair programma weet de organisatie de harten van menig muziekliefhebber sneller te laten kloppen. In hartje Lievelde op een locatie waarbij de sfeer gewaarborgd blijft door de inrichting. In combinatie met 2 topbands, lijkt een gezellig evenement en een feest der herkenning verzekerd.

Doe Maar door Toe Maar
Vanaf ongeveer 16 uur treedt de band Toe Maar op. Toe Maar verovert in rap tempo de harten van het Nederlandse pop- en festivalpubliek. Ieder optreden van Toe Maar is het feest en staat de tent op de kop. Toe Maar is een live sensatie van 2015. Met een zanger, wiens stem bij wijze van spreken nog meer op die van Henny Vrienten lijkt, dan Henny zelf. Een onomstootbare drum&bas- ritmesectie, blazerssectie en jaren 80 synthesizergeluiden hebben als resultaat dat de liedjes en de sound van Doe Maar met respect in ere blijven. Laat je meeslepen en overtuig je van het feit dat echt alle nummers klassiekers zijn en dat je nog meer meezingt dan dat je zelf verwacht: 'Toe maar – Je Kunt Het'.

Joe Cocker door de Joe Coverband
's Avonds vanaf ongeveer half 8 is er muziek van wijlen Joe Cocker door de Joe Coverband. De Joe Coverband is een 12-koppige band en vertolkt enkel covers van Joe Cocker. Dit vanuit de gezamenlijke passie voor Joe Cockers muziek en zijn onmiskenbare stemgeluid. Het repertoire van de band bestaat uiteraard uit Joe's herkenbare hits als Únchain my heart en You can leave your hat on, maar ook gevoelige ballads als Have a little faith in me en Guilty. Deze band is al jaren de absolute top en het stemgeluid van frontman Leon staat garant voor het Joe Cocker-effect. Door het overlijden van Joe Cocker eerder dit jaar, kent de band een enorme belangstelling uit binnen-en buitenland.

Het programma duurt tot ongeveer 23.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Loco eten en drinken voor € 10. Aan de kassa: € 15.