Opening van het Aparthotel Havezate op Marveld Recreatie.
Opening van het Aparthotel Havezate op Marveld Recreatie. Foto: Theo Huijskes

Aanwinst voor Groenlo en Gelderse Achterhoek

Aparthotel Havezate Marveld Recreatie officieel geopend

Groenlo - "Stilstand is achteruitgang. Bovendien hoort bij een nieuwe tijd een nieuw product." Met deze woorden vatte directeur Edwin Bomers van Marveld Recreatie de aanleiding samen voor de uitbreiding van het nationaal en internationaal bekende vakantiepark met het hypermoderne, superluxe Aparthotel Havezate. Met de komst van deze nog in het totale concept van het Groenlose vakantiepark ontbrekende spil ging tevens een grote wens van de onlangs 50 jaar geworden ondernemer Bomers in vervulling. Een aanwinst, niet alleen voor Groenlo maar voor de gehele Achterhoek.

In samenwerking met leden van de Compagnie Grolle had burgemeester Annette Bronsvoort, vergezeld door alle vier de wethouders van de gemeente Oost Gelre, de eer om het imposante hotel officieel te openen door het laten zakken van de ophaalbrug. Om vervolgens in gezelschap van de familie Edwin, Doreen, Rochelle en Tim Bomers als eerste in de rij van genodigden de nieuwe accommodatie te betreden.

"Een grote eer om de openingshandeling te mogen verrichten. Dit hotel, tot stand gekomen dankzij een voorbeeldige publiek-private samenwerking, is niet alleen een nieuwe loot aan de toch al zo omvangrijke Marveld-boom, maar daarnaast ook een verrijking voor Groenlo en de gemeente Oost Gelre. Complimenten voor het ondernemende echtpaar Edwin en Doreen Bomers, dat deze grote verantwoordelijkheid durft te nemen en te dragen en waarmee wij als gemeente uitstekende contacten onderhouden. Maar ook complimenten voor ondernemend en in dit geval vooral bouwend Oost Gelre", aldus Annette Bronsvoort, die namens de gemeente als cadeau een kanon in bruikleen aanbood.

Nachtje proefslapen
Het hotel herbergt maar liefst 36 suites met een oppervlakte van 80 vierkante meter per suite en een heuse torenkamer. De 4-persoons appartementen beschikken over een tweetal slaapkamers, een prachtige badkamer met een 2-persoons whirpool, een luxe kitchenette met moderne inbouwapparatuur, een relaxruimte en enkele flatscreen tv's. De suites kennen mede door zaken als vloerbedekking, verlichting en wanddecoratie een adembenemend mooie en passende inrichting en aankleding. Bovendien beschikt het hotel naast een luxe receptie over een spa & welnesscentrum, ontbijt- en andere zalen.

Lees verder op pagina 3