De vorige editie van Dancing in the Street.
De vorige editie van Dancing in the Street. Foto: PR

Dancing in the Street promoot
Achterhoekse bedrijven

Zaterdagavond 27 juni bruist de Achterhoek tijdens Dancing in the Street in Groenlo. Voor Achterhoekse bedrijven biedt de organisatie de gelegenheid om aan te haken bij het evenement. Zij kunnen zichzelf promoten en een belangrijke bijdrage leveren aan het evenement.

Frisse doelgroep op leuke avond
"Met marketing tijdens evenementen bereik je een frisse doelgroep, die jouw uiting ook nog eens zien op het moment dat ze zelf een leuke avond hebben; een unieke kans! Daarbij is de looptijd lang, want ook in het voortraject word je als partner meegenomen in de uitingen," aldus Michaël Lammers van Steam Entertainment.

Promotiepakketten
Er zijn 6 verschillende promotiepakketten beschikbaar met toepasselijke namen als Jackson en Travolta, verwijzend naar bedenkers van bekende 'dansmoves'. Vanuit de gedachte van 'Achterhoeks noaberschap' is er zelfs een gratis optie. "We hopen dat die bedrijven ons weer een handje kunnen helpen door het evenement onder de aandacht te brengen bij hun achterban via bijvoorbeeld social media. Zo versterken we elkaar," aldus Michaël.

Samenwerkende ondernemers
Steam Entertainment werkt bij de realisatie van de promotie nauw samen met de jonge ondernemers Bas Stortelers en Floris Wijgergangs van Niice digitale marketing. In samenwerking met Patrick Tilley Visuals en Bizzvideo zijn daarnaast een aantal unieke video's verspreid naar het Achterhoekse bedrijfsleven met een persoonlijke uitleg over het partnerschap.

Dancing in the Street
Dancing in the Street is een open-air dansfestival in het centrum van Groenlo, met verschillende podia en stijlen, waaronder disco-classics en dance. Het event wordt gehouden op 27 juni. Meer informatie over het event en de promotiemogelijkheden is te vinden op: letsgetdancing.nl/partner of via info@steam.dj.


www.facebook.com/letsgetdancing

Verschillende stijlen als disco-classics en dance