Presentatie als afsluiting samenspelweek

Bandjesavond bij Boogie Woogie

Oost Gelre - Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur, organiseert op vrijdag 10 april een bandjesavond in de concertzaal aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. De avond begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur).

Het is belangrijk dat leerlingen regelmatig ervaring opdoen in het samenspelen met andere instrumenten en leerlingen, zeker binnen de praktijk van de lichte muziek (pop/ jazz etc.).

Daarom organiseert Boogie Woogie ieder jaar een samenspelweek. In de lessen wordt dan extra aandacht besteed aan het samenspel in verschillende combinaties.

Samenspel
De samenspelweek wordt afgesloten met een presentatie waaraan leerlingen én docenten meewerken.

Dit slotconcert vindt plaats op vrijdag 10 april om 19.30 uur in de concertzaal van Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur, aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Bandjes en gelegenheidsformaties laten verschillende nummers horen.
Laat u verrassen en kom genieten! De entree is gratis en de zaal is open vanaf 19.15 uur.

Boogie Woogie is een centrum voor cultuureducatie in de regio Oost Achterhoek en met name voor de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Met bijna 40 docenten en ruim 1700 leerlingen vervult Boogie Woogie een belangrijke rol in de muziekopleiding van muziekverenigingen, koren en particulieren.

Slotconcert vindt plaats op vrijdag 10 april

Behalve met muziek wil Boogie Woogie (de naam refereert aan een muziekstijl én aan het bekende schilderij Victory Boogie Woogie van oud-Winterswijker Piet Mondriaan) zich ook meer met andere muziekvormen zoals dans en theater gaan bezighouden.


www.boogiewoogie.nl
Tel: 0543 51 55 6
info@boogiewoogie.nl