Afbeelding
Foto: PR

Vocales: 'The Circle of Life'

Groenlo – Op zondagavond 26 april, de avond voor Koningsdag en dus een vrije maandag, geeft het Groenlose koor Vocales weer een afwisselend concert.

Het Koningsconcert is getiteld 'The Circle of Life'. Op het repertoire staan nummers van onder meer Adele, Bill Withers, U2, Jason Mraz, Fleetwood Mac, John Legend, Joe Cocker, Ed Sheeran, Claudia de Breij, Sam Cooke en (natuurlijk) Elton John.
Het concert 'The Circle of Life' begint om 19.30 uur, de grote zaal van City Lido is open om 19.00 uur. De entree is ook nu weer gratis.


Concert Slingelandkapel

Beltrum - Op zaterdag 25 april zal de Slingelandkapel uit Beltrum haar jaarlijkse voorjaarsconcert verzorgen. Dit jaar is het traditionele Tiedverzetconcert verplaatst vanwege andere verplichtingen van de vereniging. Het Koningsconcert zal plaats vinden in muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat 1a te Beltrum.

Onder leiding van Robin Loff zal de Slingelandkapel een programma aan het publiek voorschotelen bestaande uit Bömische, Tsjechische en moderne lichtere blaasmuziek.

DW@RZ
De band DW@RZ zal op deze avond ook een optreden te verzorgen. DW@RZ is een eigenzinnige coverband met leden uit Beltrum, Groenlo en Eibergen. Een enthousiast muzikaal zestal dat met twee frontvrouwen lekker swingt. Het repertoire bestaat uit een gevarieerde mix van Engels- en Nederlandstalige pop-rocksongs.

De avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Dacapo is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.


CCR door Vedran Mircetic

Groenlo - Wie kent niet bijna alle hits van Creedence Clearwater Revival? Proud Mary, Rocking all over the world, I put a spell on you, Who'll stop the rain, Cottonfields, I heard it through the grapevine, Lodi, Fortunate Son, etc. Heel wat mensen zullen nog lp's van deze formatie tussen de oude collectie platen hebben staan.

Vedran Mircetic (van De Staat) heeft weer een nieuw project. Naast een The Doors Tribute (die ook al in het Groenlo's muziekcafé stond) en een Brainbox Tribute, nu dus ook een CCR Tributeband. Rockcafé Taste zet deze band in de volste overtuiging van een supermooie avond neer op 25 april, 'Koningsnacht' in Groenlo.
De avond begint stipt om 21:00 uur, met de documentaire Inside Creedence Clearwater Revival.
De muzikanten deze avond zijn: Lawrence en Clemens Mul, Mike Visser, Vedran Mircetic en Sander Rots.
Zorg dat je op tijd binnen bent, want de entree is als altijd vrij maar vol is echt vol.


Afbeelding
Het originele Creedence Clearwater Revival.