Biljarten

Kaderteam Overkamp haalt het net niet

Holterhoek - Het kaderteam Overkamp is er net niet in geslaagd om de halve finale te halen in de Nationale Kadercompetitie. In een prachtige ambiance met de nummers 2, 3 en 4 van de competitie en met veel toeschouwers; kortom een prachtig affiche voor de biljartsport.

Kabelrups.com/Kronenhuis, de nummer 2 van de reguliere competitie, troefde in het eerste duel Zandmeer, de nummer 4, af. De tweede wedstrijd tussen Overkamp en Zandweerd werd een gelijkspel. Eindstand 4-4.
De beslissing moest uiteindelijk vallen tussen Overkamp en Kabelrups.com/Kronenhuis. Overkamp moest winnen om de halve finale te bereiken. Jacob Bergsma trok uiteindelijk aan het langste eind tegen Herman Woeltjes en won met 172-180. Heutinck leek aan de goede kant van de score te zitten maar Tijdink stak daar een stokje voor en kon door een serie van 43 als eerste finishen, Heutinck achterlatend op 105 caramboles. Brian ter Braak zette het kaderteam weer op voorsprong door Emil Massen te verslaan. Ter Braak speelde goed en gecontroleerd en kon uiteindelijk na 7 beurten middels en serie van 65 de partij uitmaken. Massen kwam tot een score van 91 caramboles. Rob Pot moest gelijkmaken tegen Jeroen van Alst om er alsnog een teamoverwinning uit te slepen maar hij miste de afstoot.
In de competitie viel de beslissing op de laatste speeldag en nu dus in de laatste wedstrijd. Kabelrups.com/Kronenhuis gaat op basis van wedstrijdpunten op kop en zal samen met de Pelikaan Zutphen Oost vertegenwoordigen in de halve finale.
Dit was de laatste wedstrijd van het het kaderteam bij BV Overkamp. Onder deze opstelling gaat het kaderteam verder bij HCR Prinsen in Haarlo. Uitbater Harrie Overkamp is bezig om het kaderteam voort te zetten met andere spelers. Kaderbiljarters die interesse hebben kunnen zich bij Harrie Overkamp aanmelden.


www.biljartcentrumoverkamp.nl