De formatie Dwarz sluit de meikermis af op zondag op het Europlein.
De formatie Dwarz sluit de meikermis af op zondag op het Europlein. Foto: Henri Walterbos

Q Music 'The Party' en 'Het Foute Uur' en Dw@rz tijdens Meikermis

Groenlo beleeft naast donderdag Hemelvaartsdag nog enkele feestdagen meer met haar traditionele Meikermis. Vanaf donderdag tot een met zondag een weekend vol vertier, voor jong en oud.

Donderdag ontvangt gastvrij Groenlo duizenden bezoekers die er hun vertier zoeken en het Vestingstadje gezellig overbevolken. Met een vrolijk gezicht Groenlo ingaan en met een zowaar een nog bredere grijns vertrekken. Op vrijdag staat de uitgebreide weekmarkt op het programma met aansluitend 's avonds gezellige muziek op de markt met de formatie 'Anders'. Zaterdagavond verzorgt Q-music met The Party & Het Foute Uur met DJ's Menno Barreveld en Alfons van Essen in samenwerking met de Horeca Groenlo een avondvullend programma op het Europlein en Mattelierstraat. Vanzelfsprekend is de entree gratis.

Vrijdagavond 'Anders' op de Markt

De afsluitende zondag van de meikermis wordt omgedoopt tot 'De Eurodag wat inhoudt dat alle draaiende attracties slechts een euro per rit kosten. Nieuw deze meimarktzondag is het 'Vesting Speur Spektakel' vanaf 12.00 uur. Vanaf 12.30 uur start dit nieuwe onderdeel in de Kevelderstraat 25. Meer info: www.groepsuitjesgroenlo.nl. Op de markt in de binnenstad is deze zondag gezellig vertoeven op de gezellige terrassen. De gezelligheid wordt opgeluisterd met coverband 'Dwarz' met ondermeer bandleden uit Groenlo en Beltrum. Een enthousiast muzikaal vijftal dat met zijn twee frontvrouwen lekker swingt. Organisator Marktvision Organisatiebureau B.V. kijkt tevreden naar de affiche van de aanstaande meikermis: "Alle dagen kermis met een gevarieerd aanbod aan attracties."