Concentratie tijdens de open repetitie van MVG.
Concentratie tijdens de open repetitie van MVG. Foto: PR

Kom langs en geef je op

Open repetitie MV Groenlo

Groenlo - Muziekvereniging Groenlo (MVG) houdt op maandagavond 18 mei een open repetitie voor de jeugd. Kinderen kunnen zich dan opgeven voor muziekles bij Boogie Woogie of drum/percussieles binnen de eigen vereniging.

Momenteel heeft MVG een uitgebreide jeugdafdeling met 4 groepen. Het orkest Eigenwijs is voor jonge kinderen die nog niet zo lang muzieklessen volgen. Na ongeveer een jaar kunnen ze doorstromen naar de Muziekfabriek. Beide orkesten staan onder leiding van Bas Konings en de lessen worden voornamelijk gegeven door docenten van Boogie Woogie. Daarnaast is er binnen de vereniging sinds enige tijd ook een jeugdslagwerkgroep, Snuffle. Deze groep moest in verband met de groei zelfs opgesplitst worden. Deze groepen staan onder leiding van John Sonderen. De jeugdslagwerkers krijgen ook iedere week individueel les.
Tijdens de open repetitie speelt het jeugdorkest onder leiding van Bas Konings. Daarna krijgen de kinderen de gelegenheid om instrumenten uit te proberen en vragen te stellen. Natuurlijk kunnen zij tijdens deze avond ook lid worden van de vereniging. De open repetitie is op maandagavond 18 mei van 19.00 – 19.30 uur in Cultureel Centrum de Bron aan de Buitenschans 1 in Groenlo. Wie meer informatie wil hebben of zich op wil geven als lid, kan contact opnemen met Marieke Ressing via het mailadres:
jeugd@muziekvereniginggroenlo.nl.