23 en 24 juni collecte

Verkoop van Zonnebloemloten

Groenlo - De Zonnebloem is er voor mensen van alle leeftijden. Heeft u een lichamelijke beperking en/of een ziekte? Bent u misschien al wat ouder? Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat iemand vaak alleen is en graag een bezoekje ontvangt van een vrijwilligster. Daarnaast is het soms mogelijk om met hulp van een vrijwilligster en/of wat aanpassing een activiteit toch te bezoeken. Om dit alles adequaat te kunnen organiseren heeft de Zonnebloem, ook de afdeling Groenlo, vanzelfsprekend geld nodig.

Vrijwilligsters van de Zonnebloem gaan dinsdag 23 en woensdag 24 juni 2015 dan ook weer op pad voor de jaarlijkse huis-aan-huisverkoop van de Zonnebloemloten. Met het kopen van de loten steunt u het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem.

U wint in elk geval de dankbaarheid van de mensen

Iedereen die één of meerderen loten koopt wint in elk geval veel dankbaarheid van de mensen die weer kunnen genieten van een activiteit. Wie weet bent u ook nog de gelukkige winnaar van één van de vele andere prijzen.

Steun de Zonnebloem en koop loten op 23 of 24 juni. Mocht u niet thuis zijn of is er niemand bij u aan de deur geweest met loten?

Geen nood, neemt u dan contact met de Zonnebloem op. Dit kan via het contactformulier op de website.

U kunt uw loten ook kopen tijdens de braderiedagen in Groenlo op 19 juli en/of 2 augustus 2015.


www.zonnebloem.nl/groenlo