De dames van het Beltrumse koor Rhumtas.
De dames van het Beltrumse koor Rhumtas. Foto: PR

Paranoïd Bells als begeleiding, Slagwerkgroep Concordia te gast

Rhumtas zingt 'Rock & Memories'

Beltrum - Het is alweer enige tijd geleden, dat het koor Rhumtas optrad in standplaats Beltrum. Op zondag 31 mei is het weer zover. Onder de naam 'Rock & Memories' zingt Rhumtas een afwisselend repertoire met nummers van onder andere Sting, Queen, Cindy Lauper en Fleetwood Mac.

Het koor bestaat uit 26 enthousiaste vrouwen en staat al jaren onder leiding van Jeroen Twisk. Rhumtas wordt deze middag begeleid door 'Paranoïd Bells' uit Lichtenvoorde. Zij speelden al eerder voor Beltrums publiek, toen zij afgelopen december optraden bij 't Glazen Huus. Dirigent Jeroen Twisk begeleidt het koor op piano, zowel alleen als samen met de band.
Als gast treedt de Slagwerkgroep van Concordia Beltrum op: een jonge, enthousiaste groep slagwerkers, die het publiek steeds weer weet te verrassen.

Het concert vindt plaats in verenigingsgebouw Dacapo aan de Haarstraat in Beltrum. De deuren openen om 15.00 uur, waarna het concert om 15.30 uur begint.
Kaarten à € 5.- (incl. koffie of thee) zijn te koop via de leden, bij Café Dute in Beltrum of te reserveren via info@rhumtas.nl.


www.rhumtas.nl
www.facebook.com/rhumtas