De sfeer van Grolliwood zal weer voelbaar zijn tijdens de Disco Fever 70/80's Party.
De sfeer van Grolliwood zal weer voelbaar zijn tijdens de Disco Fever 70/80's Party.

Vrijdag 5 juni City-Lido

Grolliwood Disco Fever 70/80 Party

Groenlo - Gerard Zijdel gaat op herhaling. Na een geslaagde reünie van het Grolliwood-tijdperk waren er dezelfde avond al veelvuldig vragen om vaker deze avonden te organiseren. 'Hartstikke fijn natuurlijk. Een teken dat men er behoefte aan heeft. We hebben het eerst laten bezinken. Toen de verzoekjes aanhielden kon ik hier gewoonweg niet aan voorbij gaan,' kijkt Gerard terug op de reünie en het vervolg er op. In overleg met Erwin de Roo van City-Lido werd besloten op 5 juni aanstaande een spetterende avond vol met muziek uit de nostalgische periode van Discotheek Grolliwood te organiseren.

'We gaan dit evenement twee keer per jaar organiseren. Met City Lido is besloten de Grolliwood disco-avonden structureel op een vrijdag te houden. Op deze avond nemen we de mensen weer helemaal mee terug in de tijd, toen Groenlo zich nog het Las Vegas van de Achterhoek mocht noemen,' kijkt Gerard gelijktijdig terug en vooruit.

"Toen Groenlo het Las Vegas van de Achterhoek was"

'Een scala aan dj's van weleer zullen er voor proberen te zorgen dat alle voetjes op de speciale en uniek verlichte dansvloer van de vloer zullen gaan. Dit uiteraard op de alom bekende en sfeerbepalende muziek uit de jaren 70 en 80,' is Gerard enthousiast over 'zijn' concept.

Verzoeknummers
De avond begint om 20.00 uur. De minimale leeftijd voor deze avond is 35 jaar. De entree bedraagt 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de zaal.
Voorverkoopadressen zijn Jambo Mode en Brasserie 1888 in Groenlo, A-part sieraden aan de Misterstraat in Winterswijk, en A-part sieraden aan de Rapenburgsestraat 4 in Lichtenvoorde.
Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina Grolliwood Disco Fever Party. Via deze pagina kunnen ook al verzoeknummers aangevraagd worden.


www.grolliwood.nl
www.citylido.nl