Presentatie Slag om Grolle
Notenboomstraat

Groenlo - Zondag 7 september 2014 was de eerste presentatie over de Slag om Grolle, waar geïnteresseerden van verschillende verenigingen en vele aanwonenden van de Notenboomstraat op af kwamen. Naar aanleiding van deze geslaagde middag is er op zondag 31 mei 2015 om 14.00 uur een presentatie gepland in de achterzaal van café De Kroon, ook in de Notenboomstraat.

Tijdens deze middag willen de organisatoren laten zien hoe zij denken over de aankleding van de Notenboomstraat met de Slag om Grolle, maar ook hoe u zich bijvoorbeeld kunt kleden of hoe u zich verdienstelijk kunt maken. Verschillende materialen zullen tentoongesteld worden en er zal een naaister zijn met patronen en stoffen. Tevens kunt u kleding laten maken of bestellen.

U kunt kleding laten maken of bestellen

Deze middag zal in het teken staan van het beantwoorden van de vele vragen welke u gesteld heeft. Tevens willen men een beroep op eenieder doen die aangegeven heeft te helpen.
Overigens is er achter de stadsboerderij al een moestuin ingericht door de stadsboer Hans die we gaan gebruiken ten behoeve van het maken van de maaltijden. En er hangen twee voorbeelden van lantaarns op nummers 36 en 38.
Tevens zal op de middag de indeling van de straat gepresenteerd worden waarvoor u zich kunt opgeven om de locaties te bemannen en te gaan helpen met het maken van bijvoorbeeld zwaarden, muntzakjes en koken.

De organisatie van de middag ziet de mensen met hun ideeën graag tegemoet op de 31e mei.