Werken met vers hout bij de Green Circle.
Werken met vers hout bij de Green Circle. Foto: PR

Nieuwe locatie, zomerkamp, open dag

The Green Circle workshops

Winterswijk - The Green Circle heeft haar activiteiten verplaatst naar een nieuwe locatie. Het natuurterrein van De Zonnebloem te Winterswijk is nu de plek geworden waar The Green Circle workshops in vers hout, smeden, wilgen vlechten en beeldhouwen geeft. Werkplaatsen en een veldkeuken dienen als werkplekken. Er is de mogelijkheid om tijdens de activiteiten te kamperen op de minicamping van De Zonnebloem.

The Green Circle trekt mensen aan uit heel Nederland. Deze mensen willen niet alleen technische kennis vergaren maar ook genieten van de natuur en de rust. De inrichting van het terrein geeft precies deze prikkel. De workshops worden geleid door gepassioneerde vaklieden. Alles gebeurt met traditionele handgereedschappen. Tijdens de workshops wordt er een oer-maaltijd geserveerd, bereid door de oer-kok. Er branden vuren, er wordt houtskool gemaakt voor de smederij en er wordt gestoomd voor het buigen van hout.
Op 9 augustus organiseert The Green Circle het zomerkamp Oerkracht. Met speciale workshops voor kinderen. Op zaterdag 30 mei van 14 tot 20 uur is er een open dag. Met demonstraties door de workshopleiders. Daarnaast kan men de verschillende workshops uitproberen. Het adres is De Slingeweg 12 , Winterswijk-Brinkheurne.


bijzonderehoutbewerkingen.nl