Outdoor trends bij Obelink.
Outdoor trends bij Obelink. Foto: PR

Kleuren worden lichter

Trenddag Outdoor Living Obelink

Winterswijk - Zondag is 14 juni is het Trenddag Outdoor Living bij Obelink. Met veel nieuws op het gebied van trends in tuinmeubelen. Het antraciet en donkergrijs van de laatste jaren maakt plaats voor voor lichtere kleuren. Wit, lichtgrijs of lichtbeige zijn de nieuwe kleuren voor zowel aluminium als ook hout.

Ook de donkere rotantinten zoals kubu worden vervangen door frissere, lichtere tinten. Tafels in vergrijsd teakhout of met een white wash afwerking staan daar vaak goed bij. Natuurlijk is er ook weer aandacht voor loungesets. Nu ook met een hogere tafel, de zogenaamde wine-en-dine-sets. Aan deze sets kun je gezellig blijven zitten tijdens je lunch of barbecue in de buitenlucht. De sets worden soms van verstelbare rugleuningen voorzien, waardoor je helemaal tot rust kunt komen.
Op zondag 14 juni is er voor de bezoekers ook weer een proeverij georganiseerd. Dit maal op de Weber barbecue. De kok maakt lekkere hapjes en geeft uitleg. Ook zijn er weer veel acties en verlotingen. Obelink verloot sierkussens van het merk Madison en een mooie tuinset. Kijk ook op de Facebookpagina voor de acties. Voor de kinderen is er schmink en in het restaurant wordt high tea geserveerd. Alle afdelingen zijn geopend, men kan ook voor kampeerartikelen of sportartikelen terecht, en zoals altijd gratis parkeren.