Dancing in the Street in het centrum van Groenlo.
Dancing in the Street in het centrum van Groenlo. Foto: PR

Open-air dansfestival Dancing in the Street op 27 juni

Disco, dance, lounge en meer

Groenlo - Op zaterdag 27 juni draaien dj's disco, dance, lounge en meer, tijdens Dancing in the Street in het hart van Groenlo.

Het openlucht-dansfestival wordt voor de 2e keer gehouden op de nieuwe locatie. Op het plein bij de Oude Calixtus is er 's middags de muziek van Dennis Kruissen. Kinderen kunnen naast de kerk alvast wat 'dansmoves' oefenen en capriolen uithalen op luchtkussens. 's Avonds vormt dit plein de dansvloer voor disco- en dance-classics met DJ Sven (bekend van de wereldhit Holiday Rap). Ook Mike van Doorn draait dansklassiekers, uit de 80's en 90's.
Het Europlein vormt de tweede dansvloer. Dennis Kruissen gaat hier 's avonds verder waar hij 's middags stopte, gevolgd door Afro Bros, die zorgen voor een tropisch geluid met veel percussie. Knallende afsluiter op dit plein is Apster die als protegé van Afrojack en producer van o.a. Jennifer Lopez wereldwijd geboekt wordt om zijn unieke EDM -geluid.
Vanaf middernacht gaat het programma binnen bij City Lido verder met optredens van Achterhoeks talent Ray Montreal en Team Rush Hour, dat samen met Marco Borsato de Ziggo Dome opende. In de tweede zaal kunnen de 'foute' maar leuke platen van de afgelopen 30 jaar worden aangevraagd tijdens een Guilty Pleasures Party.


letsgetdancing.nl