De cheque van Willie, Henk en Johan voor Norbert en Ingrid Olthof van Stichting Nina.
De cheque van Willie, Henk en Johan voor Norbert en Ingrid Olthof van Stichting Nina. Foto: PR

Stichting Nina ontvangt een cheque van
de broers Ten Damme

Groenlo - Een maand na de opening van het nieuwe pand ontving Stichting Nina, die zich inzet voor kinderen met een hersenstamtumor, een cheque van 350 euro van de broers Willie, Henk en Johan ten Damme.

Doordat vorig jaar het bedrijf van Ten Damme in Meddo in vlammen op ging hebben ze in Groenlo een nieuw bedrijfspand gebouwd. Precies een jaar na de brand is deze op 17 april feestelijk geopend. Dit werd met een openingsfeest en een open dag gevierd. Het was een grootse opening met vele zakelijke relaties, familieleden, vrienden, medewerkers en belangstellenden. Velen waren gekomen om dit te vieren en het nieuwe pand te bekijken. Hartverwarmend was deze enorme belangstelling. Een deel van de giften wilde Ten Damme graag aan een goed doel schenken, de Stichting Nina. Tijdens de open dag waren zij aanwezig met een stand om een en ander uit te leggen over Nina.
Het bedrijf Ten Damme is intussen volledig in productie en men is heel blij het prachtige pand en het nieuwe machinepark. Er kan op werkdagen altijd houtvezel, zaagsel en verpakte fourage worden afgehaald. Ook is er zaterdagmorgen altijd iemand aanwezig.
Afgelopen vrijdag is de cheque door de broers Ten Damme aan Norbert en Ingrid Olthof van de Stichting Nina overhandigd.