Het managementteam van Seesing Personeel.
Het managementteam van Seesing Personeel.

Seesing Personeel 5e bij verkiezing 'MKB Uitzendbureau van het Jaar 2015'

Lichtenvoorde – Onlangs is bekendgemaakt dat Seesing Personeel, een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering, als 5e is geëindigd in de landelijke verkiezing voor 'MKB Uitzendbureau van het Jaar 2015'. Hiermee is het regionale bureau tevens het beste uitzendbureau van de provincie Gelderland. Seesing Personeel kreeg prachtige gemiddelde rapportcijfers van zowel opdrachtgevers (8,67) als flexkrachten (8,61). Een prestatie om trots op te zijn!

Deze hoge notering is een mooie opsteker voor het Seesing team. Met haar 14 vaste medewerkers richt het bureau zich op de gehele Achterhoek en hun dienstverlening is gestoeld op de vijf belangrijkste pijlers waar deze streek bekend om staat: nuchterheid, betrokkenheid, eerlijkheid, duidelijkheid en doorzettingsvermogen. Deze uitslag toont opnieuw aan dat hun werkwijze wordt gewaardeerd in de hele regio.
Van alle MKB uitzendbureaus die in Nederland gevestigd zijn, zijn uiteindelijk 10 bureaus genomineerd. "Dat wij als regionaal bureau zo goed worden gewaardeerd door onze opdrachtgevers en flexkrachten, maakt mij enorm trots. Trots op wat we in de afgelopen 8 jaar hebben neergezet en trots op ons team. Ik wil hen, maar ook al onze opdrachtgevers en flexkrachten, hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze mooie notering", aldus Dennis Seesing, Algemeen Directeur Seesing Personeel.

Over de verkiezing
De resultaten van de verkiezing 'Uitzendbureau van het Jaar' 2015 komen tot stand op basis van online onderzoek. Opdrachtgevers en flexkrachten beoordelen alle uitzendbureaus waar zij ervaring mee hebben op verschillende aspecten, zoals personeel, flexibiliteit, service en samenwerking.

Specialisme
De verkiezing Uitzendbureau van het Jaar werd dit jaar voor de tiende keer gehouden en was daarmee de jubileumeditie. De verkiezing is een initiatief van onderzoeks- en adviesbureau Q&A Research & Consultancy en wordt ondersteund door brancheverenigingen ABU en NBBU. De mediapartners van de verkiezing zijn Nationale Vacaturebank, InGoedeBanen.nl en FlexCom4.

Over Seesing Personeel
Seesing Personeel, opgericht in 2007 in Lichtenvoorde, is een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau. Met de Achterhoek als werkgebied, bemiddelt het bedrijf op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding kunnen bij hen uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan.
Seesing Personeel is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings– en Uitzendbureaus (NBBU), waarmee het voldoet aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Seesing Personeel staat voor betrouwbaar, betrokken en bereikbaar.