Hippe hebbedingen in de Groenlose Oude Calixtus.
Hippe hebbedingen in de Groenlose Oude Calixtus. Foto: PR

Hippe Hebbedingen Fair helemaal volgeboekt

Aantal standhouders verdubbeld

Groenlo - Op zondag 12 juli wordt de 2e editie van de Hippe Hebbedingen Fair georganiseerd in Groenlo. Organisatoren Sharon en Leonie zijn super enthousiast want het standhoudersaantal is dit jaar verdubbeld, van ruim 40 naar meer dan 80.

"We zijn superblij, we hebben veel bekende gezichten weer mogen verwelkomen, maar zeker ook heel veel nieuwe creatieve mensen. Op dit moment zijn we volgeboekt en hebben we een wachtlijst, wie weet kunnen we mensen blij maken tijdens een volgende editie," vertelt Sharon enthousiast. Dit jaar heeft de Hippe Hebbedingen Fair meer ruimte. Zo zal niet alleen de tuin bij de Oude Calixtuskerk gevuld worden, maar ook het voorplein. "We zijn nu druk bezig om iedereen een juiste plek te geven. We gaan zelfs een speciale mannenhoek inrichten. Zodat er ook voor de heren vermaak is als de dames shoppen," lacht Leonie. Ook aan de kinderen is gedacht, met knutselen en schminken.
De Fair staat dit jaar in het teken van een goed doel: Pink Ribbon. Naast veel hobbymatige creatievelingen zijn er dit jaar ook veel startende ondernemers te vinden. Het aanbod is zeer gevarieerd. Er is ook ontspanning, zo kun je een massage nemen, je haren mooi laten maken en tof op de foto gaan.


www.hippe-hebbedingen.nl