Binnen bij Erve Kots.
Binnen bij Erve Kots. Foto: PR

Eten, drinken en slapen in Achterhoekse ambiance

Lievelde - Achterhoekse gastvrijheid verpakt in sfeervolle ambiance. Dat is Erve Kots. In de oud-Saksische herberg kunt u genieten van een lekkere kop koffie met traditionele pillewegge, een overheerlijke pannenkoek of een gerecht van streekproducten uit de houtskooloven in het Hoofdkwartier van de Prins.

De keuken van het Hoofdkwartier van de Prins is uniek door de opvallende houtskooloven, de zogeheten 'Josper'. Dankzij deze bereiding van vlees en vis worden gerechten zo puur mogelijk voor de gast geserveerd. Bovendien probeert Erve Kots zoveel mogelijk te werken met streekproducten uit de Achterhoek en zijn de bieren op de tap gebrouwen in het Brouwhoes van Erve Kots. Achterhoekse beleving.
Herberg Erve Kots beschikt over een eigentijdse hotelaccommodatie met 11 kamers. De accommodatie bestaat uit 3 tweepersoonskamers, 2 tweepersoonskamers die met elkaar verbonden kunnen worden, 5 comfortkamers en een zeer ruime bruidssuite. Daarnaast is er een gastenverblijf op de begane grond met grote tuin en eigen opgang. Families en groepen hebben hiermee in alle opzichten een royaal onderkomen. De accommodatie is geschikt voor 30 personen. Gasten van het Logement kunnen gratis gebruik maken van de fietsverhuur.


www.ervekots.nl