Michelle Arink met de cheque tussen de kinderen.
Michelle Arink met de cheque tussen de kinderen. Foto: PR

Jaarlijkse vrijwilligersavond Grolse Boys

Vincent Warnar vrijwilliger van het jaar

Groenlo - Een keer per jaar zet voetbalvereniging Grolse Boys haar vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje. Tijdens de heetste zomeravond van dit jaar zat de kantine op 't Wilgenpark vol, ruim 50 mensen namen de warmte voor lief. Na de koffie en het gebak werden alle vrijwilligers door voorzitter Harry Paf welkom geheten en uitgebreid bedankt.

Grolse Boys kent vele verschillende vrijwilligers. Zo is er de maandagmorgenploeg, die met name de schoonmaak en het onderhoud van het clubgebouw voor haar rekening neemt, de dinsdag- en vrijdagmorgenploeg, die zich met allerlei karweitjes en onderhoudswerkzaamheden bezighoudt, en zijn er mensen die dagelijks bezig zijn met het groenonderhoud.
Dan heb je nog het kantinepersoneel, dat op zaterdag en door de week zorgt dat iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje. Voor het sportieve deel zijn er de leiders, trainers en scheidsrechters.
Ook niet te vergeten: de mensen van de PR en ook de organisatoren van Boys in Rosso en de medewerkers aan de Zwarte Cross. Tenslotte zijn er dan nog de bestuursleden die hun bijdrage leveren.

Een van de activiteiten tijdens deze avond is altijd de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar. Via deze persoon wil Grolse Boys alle vrijwilligers bedanken. Dit jaar werd Vincent Warnar vrijwilliger van het jaar.
Vincent was leider en trainer van het E-zevental, keeperstrainer bij de jeugd en scheidsrechter bij zowel Grolse Boys als de SV Grol. Ook leverde hij een grote bijdrage aan de buitenspeeldag in Groenlo en gaat hij normaal gesproken altijd mee op jeugdkamp. Op Vincent kan eigenlijk altijd een beroep worden gedaan.
Na deze bekendmaking en de overhandiging van een mooi cadeau werd gekeken wie het best kon gokken in het Grolse Boys-casino. Dat was Luc Berentsen.
Daarna lieten de vrijwilligers zich de hapjes en drankjes goed smaken en werd het alles bij elkaar een zeer gezellige avond.


Opbrengst Lentefair

Sint Ludgerus

Zwolle - Zo'n maand geleden, zondagmiddag 7 juni, hebben de kinderen van de Sint Ludgerusschool in Zwolle samen met het team en de oudervereniging een Lentefair georganiseerd. Daarbij is een mooi geldbedrag voor verschillende goede doelen opgehaald.

Bezoekers konden koffie en/of thee met zelfgebakken cake/gebak bestellen. Er werden zelfgemaakte producten en spulletjes verkocht. Er was een springkussen en een verloting met producten die gesponsord werden door Grolse en Zwolse ondernemers.
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde, gezellige en zonnige middag. De kinderen hebben hierdoor een geweldig bedrag van € 1.315,87 bij elkaar kunnen verzamelen. Een deel van het bedrag is geschonken aan de MOV. Zij kregen € 250,00. Een deel is voor de school waarmee een tablet kan worden aangeschaft. De school krijgt € 565,87. En het resterende bedrag van € 500,00 werd maandag 6 juli in de vorm van een cheque door de kinderen overhandigd aan Michelle Arink, voorzitter van Kanjers voor Kanjers. Zij was hier erg blij mee.


Sparen bij Albert Heijn voor uit eten in de buurt

Groenlo – Vanaf maandag 6 juli kan er bij Albert Heijn Wallerbosch gespaard worden voor een 2e gratis driegangenmenu. Klanten ontvangen bij iedere 10 euro aan boodschappen een zegel en bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Met deze spaarkaart kunnen klanten genieten van een lekker etentje bij één van de deelnemende restaurants in de buurt of in de rest van Nederland.

Albert Heijn vindt het leuk om mee te doen aan deze actie omdat het een leuke manier is om klanten kennis te laten maken met restaurants in de Achterhoek. Bijvoorbeeld in Winterswijk zit wat supermarktmanager Bas Wallerbosch van de vestiging Groenlo betreft een restaurant dat zeker de moeite waard is: "Ik ga zelf heel graag naar restaurant de Strandlodge omdat ze daar lekker eten serveren in een bijzondere atmosfeer. Deze actie biedt een mooie gelegenheid om met restaurants kennis te maken." In de winkel kunnen klanten de komende weken alvast wat van de sfeer komen proeven. Vanaf 6 juli kunnen klanten gedurende 7 weken bij alle AH-winkels sparen voor een 2e gratis driegangenmenu. De spaarkaarten kunnen bij meer dan 1.500 restaurants ingeleverd worden tot en met 31 januari 2016, in Nederland en België. Op de actiesite www.ahrestaurantactie.nl is de volledige lijst van deelnemende restaurants terug te vinden.