Dit jaar een nieuwe organisatie voor de Beach Party.
Dit jaar een nieuwe organisatie voor de Beach Party. Foto: Mark Ebbers

Nieuwe organisatie en nieuwe website

Beachparty Beltrum 2015

Beltrum - De beachparty zal dit jaar in het weekend van 15 en 16 augustus plaatsvinden. Voor het eerst dit jaar gaan het vernieuwde bestuur Stichting Beachparty Beltrum dit organiseren. Voorgaande jaren is het georganiseerd door een andere vriendengroep uit Beltrum. Onlangs is de volledig vernieuwde site online gezet.

Na de succesvolle eerdere edities, vindt dit jaar de vijfde editie van Beachparty Beltrum plaats. De basis van het evenement blijft hetzelfde, maar de nieuwe invloeden zullen zeker merkbaar zijn. Ingrediënten zijn: zon, strand, palmbomen, sport, muziek, feest, cocktails, gezelligheid en veel meer. Er klinken tropische klanken en er wordt er flink gesport op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum (Meester Nelissenstraat). Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie in hartje Beltrum een tweedaags sportevenement (beachvolleybal, beachtennis en beachvoetvolley) en een Beachparty. Daarnaast kunnen kinderen spelen op de springkussens en in de 'grootste zandbak van Beltrum', zal een clown de kinderen vermaken en gebeurt er nog veel meer.
Op zaterdagmiddag 15 augustus (vanaf 13:30 uur) is er een beachtennis- en beachvoetvolleytoernooi georganiseerd. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van DJ John Macraven en DJ Elmar. Aanvang van het feest is 20:30 uur. Via Facebook zullen er nog diverse acties komen om bijvoorbeeld gratis entree/munten te winnen. De avond zal worden afgetrapt door DJ Macraven. Hij is thuis in enorm veel verschillende stijlen muziek en is een veel geboekte allrounder in Nederland. John draait op dit moment regelmatig in Aspen Valley, Hollewout en café Van Buren. Kortom: John weet hoe hij een publiek moet bespelen. Na John Macraven neemt DJ Elmar de knoppen over. Zomers, vrolijk en dansbaar; kernwoorden voor de muziek van DJ Elmar. Let the sunshine in!
Op zondag 16 augustus staat er vanaf 12:00 uur een beachvolleybaltoernooi op het programma met aansluitend een Beachparty. Vorig jaar was de deelnamecapaciteit volledig gevuld, er deden maar liefst 50 teams mee. Op zondag zal het aansluitende feest worden verzorgd door DJ Stayfan. Stayfan draait allround muziek, ieder genre komt voorbij. Hij schakelt net zo gemakkelijk van 80's naar après-ski en van hardstyle naar de 90's. Stayfan zet iedere tent op zijn kop en draait het dak eraf.
Bij het beachvoetvolley- en beachvolleybaltoernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybaltoernooi zal er zowel een recreatieve als een prestatieklasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan heel simpel via de vernieuwde website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar. Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd (springkussen, clown, schminken, zwembad enzovoort). De inschrijving voor de sport activiteiten is inmiddels gestart, dus wil je mee doen, geef je dan zo snel mogelijk op. Spelregels zijn de vinden op de website.


www.beachpartybeltrum.nl