Heino krijgt de cheque overhandigd door een Zonnebloemvrijwilligster.
Heino krijgt de cheque overhandigd door een Zonnebloemvrijwilligster. Foto: PR

Beide braderiedagen waren de loten voor de Zonnebloem uitverkocht

Groenlo - Beide braderiedagen had de Zonnebloem haar kraam mooi ingericht met onder andere de vele loterijprijzen die te winnen waren.

Ondanks de lang aanhoudende regenbui werd de kraam van de Zonnebloem goed bezocht op de eerste braderiedag en aan het eind van de middag waren alle loten verkocht. Uit de vele ingeleverde envelopjes kon de hoofdprijs, een diner voor twee personen gesponsord door Welgelegen, worden getrokken. De gelukkige winnaars van deze Zonnebloemloterij waren Heino en Kim.
Op de tweede braderiedag waren de loten van de Zonnebloemloterij nog sneller uitverkocht. Het mooie weer had ongetwijfeld vele mensen naar de braderie gelokt. Wederom werd er aan het eind van de middag een hoofdprijs, een dinercheque gesponsord door Welgelegen, getrokken. Deze keer werd aan de marktmeester gevraagd om de trekking te verrichten. De gelukkige winnaar was Tine Hiddink. Helaas niet aanwezig, maar een dezer dagen zal de cheque aan haar overhandigd worden.
Volgens de Zonnebloem brachten de loterijen een leuk bedrag in de kas. Vele gasten van de Zonnebloem zullen mede daardoor de komende tijd weer kunnen genieten van een activiteit georganiseerd door de Zonnebloemvrijwilligsters. De Zonnebloem dankt alle mensen voor het succes van de braderiedagen.