Naast kwaliteit kun je ook een gemoedelijke en gezellige sfeer verwachten.
Naast kwaliteit kun je ook een gemoedelijke en gezellige sfeer verwachten. Foto: PR

Leer Salsa en Flash Mob dansen in
Doetinchem, Lichtenvoorde en Groenlo

Oost Gelre - Je kunt het zo gek niet bedenken of Salsa Conquista heeft het al gedaan. Al meer dan 10 jaar geeft Salsa Conquista salsa-danslessen in Doetinchem. NK, WK, noem het maar op … alles is oud nieuws. Zij behaalden diverse prijzen de afgelopen jaren. Vanaf januari 2015 zijn zij ook gestart met het geven van danslessen in Groenlo en Lichtenvoorde.

Dit is tot nu toe een groot succes. De Achterhoek is er klaar voor om salsa te leren dansen. Naast dat het leuk is om te dansen, is het vooral ook gezond voor lichaam en geest. Je bent er even tussenuit voor je ontspanning, het is goed voor je sociale contacten en het is in combinatie met gezonde voeding een leuke manier lichaamsgewicht te verliezen.
Jij blijft toch niet achter en gaat toch ook salsa leren dansen?

Uitgaansavonden
Je kunt op deze dansschool naast kwaliteit ook een gemoedelijke en gezellige sfeer verwachten. Ook worden er met regelmaat gratis dansavonden/oefenavonden georganiseerd bij cultureel centrum De Bron in Groenlo, zodat je op de vrijdagavond een leuke uitgaansgelegenheid hebt en meteen je pasjes kunt oefenen met medecursisten. Dit is overigens een sfeervolle locatie met ruime parkeergelegenheid.
De eerste en tweede editie waren een groot succes! Op vrijdag 9 oktober komt editie drie.

Proeflessen
Wil je eerst even kijken of de dans bij je past? Kom dan naar de gratis proeflessen, van 7 tot en met 13 september op onze verschillende locaties: in Doetinchem bij Partycentrum Doetinchem, in Groenlo bij De Bron, en in Lichtenvoorde bij De Leeuw.

Gezondheid, ontspanning en contacten

Flash mob
Nieuw: flash mob-lessen. Heb je geen danspartner en wil je toch graag lekker vrij kunnen dansen? Kom dan zeker meedoen. Je leert leuke pasjes in een vaste volgorde en op het eind kun je met de hele groep spontaan ergens in de stad, met vrienden, op een feest of zo dansen.
Neem je vrienden, familie en kennissen mee en maak er een gezellige avond van. Nu zelfs 50% korting als kennismakingscursus.

Jeugdgroep
Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Ook voor jullie hebben we een aparte groep met speciale coole moves. En als je het leuk vind, kun je zelf gaan optreden!


www.salsaconquista.nl
telefoon 06-27404585