Raymond Rekers, in zijn outletstore. Foto: Lydia ter Welle
Raymond Rekers, in zijn outletstore. Foto: Lydia ter Welle Foto: Lydia ter Welle

Stuntverkoop verlaat Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - De vrijetijdsmode-outlet aan de Markt 2 (voormalig pand Blokker) verhuist eind van deze maand uit Lichtenvoorde. De laatste dag dat mensen nog hun slag kunnen slaan voor winter- en najaarsmode, is op koopzondag 27 september.

Het assortiment in de winkel van Raymond Rekers is al aangevuld met een grote collectie najaarskleding, zoals truien, vesten, long-sleeves, teddy-vesten, enzovoorts. Ook in de (stretch)broeken zijn zowel voor dames als heren de nieuwste kleuren en (lengte-)maten alweer volop voorradig.

Groenlo en Lichtenvoorde
Rekers runt al bijna 12 jaar zijn outlet-formule op diverse plaatsen in de regio, waaronder twee maal in Groenlo en twee maal in Lichtenvoorde.
Rekers is zeer tevreden met de resultaten over het laatste half jaar. Hij bedankt al zijn klanten voor het vertrouwen en hoopt hen ook te mogen ontvangen op de nieuwe locatie.

Hoogeveen
De winkel verplaatst zich nu voor de volgende periode van een half jaar naar Hoogeveen, en wel naar de Hoofdstraat 218. Informatie over de openingstijden is te vinden op de website.


www.rekersfashionoutlet.nl