Afbeelding
Foto:

Open dag en opening nieuwe hal bij Goma BV in Hengelo

HENGELO - Het jaar 2015 staat bij Goma in Hengelo in het teken van de ingebruikname van een nieuwe hal, goed voor een oppervlakte van ruim 1700 m². De ingebruikname van de nieuwe hal, de groei van Goma en de trots van het bedrijf is voor Goma voldoende reden om een open dag te organiseren voor alle geïnteresseerden. Deze dag is op zaterdag 3 oktober van 10:00 tot 16:00 uur bij Goma BV, Ruurloseweg 80A in Hengelo (GLD).

Tal van nieuwe ontwikkelingen en investeringen maken het extra interessant om een kijkje te nemen bij Goma. Op deze dag is er voor iedereen (jong en oud) de gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en de machines in werking te zien. Aan het einde van de route is er de mogelijkheid om de geschiedenis van Goma opnieuw te beleven, onder het genot van een hapje en drankje. Belangstellenden zijn welkom op 3 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur.

Over Goma BV
GOMA is een toeleverancier die gespecialiseerd is in hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaten, maar ook complete producten). Het bedrijf produceert onder andere behuizingen en omkastingen voor zeer verschillende markten. Daarbij is alles mogelijk: co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie, montagemogelijkheden en een eigen gereedschapmakerij. De klant helpen de oplossing te zoeken voor een vraagstuk is vereiste voor een mooie samenwerking.
Wie groeit is met grote regelmaat op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen groeien met dit familiebedrijf. Tijdens de open dag is er informatie over de vacatures van dit moment.


www.goma.nl