Shantykoor Clippers Crew. Foto: PR
Shantykoor Clippers Crew. Foto: PR Foto: PR

Optreden Shantykoor Clippers Crew
in Groenlo

Vereniging voor senioren nodigt leden en niet-leden uit voor muzikale middag

Groenlo - Op dinsdagmiddag 6 oktober om 14.30 uur treed het bekende Shantykoor Clippers Crew uit Haaksbergen, op uitnodiging van de Seniorenvereniging Groenlo, op in de grote zaal van City Lido. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Het optreden is voor de leden van de Seniorenvereniging, maar ook niet leden zijn hartelijk welkom om dit prachtige koor te komen beluisteren. De entree is vrij, wel is de koffie/thee en een drankje voor ieder voor eigen rekening. Na afloop zal er met name van de niet-leden een vrije gift gevraagd worden.

Clippers Crew
Het koor staat onder leiding van dirigent Ard Weeink, de begeleidende musicus is de in kringen bekende John Gaasbeek. Ze treden vele keren per jaar op door heel Nederland, maar ook in het buitenland zijn al verschillende optredens geweest. Op 22 augustus heeft het koor nog opgetreden bij Sail Amsterdam met hun shanty- en zeemansliederen.
Het koor zal in de pauze en na afloop hun CD 'Maidentrip' te koop aanbieden. Het bestuur van de Seniorenvereniging hoopt op een heel gezellige luister- en meezingmiddag.


dinsdag 6 oktober, 14.30 uur
City Lido, Kerkstraat 6, Groenlo
clipperscrew.nl