Burgemeester Annette Bronsvoort met links naast haar Iet Pothof, voorzitter. Foto: Ferry Broshuis
Burgemeester Annette Bronsvoort met links naast haar Iet Pothof, voorzitter. Foto: Ferry Broshuis Foto: Ferry Broshuis

Zeer geslaagde bijeenkomst van Old Grolschen

Groenlo - De leden van de Club van Old Grolschen hebben een prachtige zondag beleefd in hun geliefde vaderstad. Twee keer per jaar komen ze terug in het stadje dat de Old Grolschen zo na aan het hart ligt. Afgelopen zondag was de bijeenkomst bij Marveld Recreatie waar eerst werd begonnen met een ledenvergadering. Daar werd afscheid genomen van Gemma Raats als secretaris; Gemma heeft die functie 2 x 4 jaar op voortreffelijke wijze uitgevoerd en namens de leden sprak voorzitter Iet Pothof dan ook terecht zeer lovende woorden aan haar adres. De functie van secretaris zal in eerste instantie tijdelijk worden overgenomen door Ton Notten.

Door Ferry Broshuis

Volgend jaar bestaat de Club van Old Grolschen 40 jaar en dat zal bepaald niet ongemerkt voorbij gaan. Het jubileum wordt eind volgend jaar gevierd. De eerstvolgende bijeenkomst van de club is op zondag 10 april 2016 en dan wordt de bijeenkomst gehouden in de Lange Gang.

Rondleiding
Na het 'werkgedeelte' werd de club door directeur Edwin Bomers van Marveld Recreatie rondgeleid door het prachtige nieuwe Aparthotel Havezate Marveld. Nou, dat heeft een diepe indruk gemaakt op de leden die werkelijk versteld stonden van deze prachtige accommodatie en de daarbij ook zeer scherpe en concurrerende prijzen. Het is een echte aanwinst voor Groenlo en omgeving, zo waren de leden het met elkaar eens.

Burgemeester
Na de prachtige rondleiding was het tijd voor een gezellig samenzijn met heerlijke sfeermuziek. Daarbij was ook de burgemeester van Oost Gelre, Annette Bronsvoort, aanwezig om kennis te maken met de club. Ze had vorig jaar al willen komen, maar toen was de agenda te vol. Ze vond het heel bijzonder dat een dergelijke club bestaat die volgens haar echt uniek is in Nederland. Dat mensen zo'n binding houden met hun vroegere woonplaats, dat vond ze heel bijzonder.
Ze kon ook nog vertellen dat ze in Groenlo een huis heeft gekocht aan de Lichtenvoordseweg, dus wel in Groenlo maar toch richting Lichtenvoorde.
Het werd een gezellig samenzijn waarbij mooie oude herinneringen werden opgehaald en nieuwtjes werden uitgewisseld.