Volgens Salsa Conquista is de Achterhoek klaar voor salsadansen. Foto: PR
Volgens Salsa Conquista is de Achterhoek klaar voor salsadansen. Foto: PR Foto:

Salsa en Flash Mob dansen Lichtenvoorde en Groenlo

Lichtenvoorde - Je kunt het zo gek niet bedenken of 'Salsa Conquista' heeft het al gedaan! Al meer dan 11 jaar geeft 'Salsa Conquista' salsa danslessen in Doetinchem. NK, WK en nog veel meer. Zij behaalden diverse prijzen de afgelopen jaren. Vanaf januari 2015 zijn zij ook gestart met het geven van danslessen in Groenlo en Lichtenvoorde. Volgens Salsa Conquista is de Achterhoek er klaar voor om salsa te leren dansen.

Naast dat het leuk is om te dansen, is het vooral ook gezond voor lichaam en geest. Je bent er even tussen uit voor je ontspanning, het is goed voor je sociale contacten en het is in combinatie met gezonde voeding een leuke manier om lichaamsgewicht te verliezen.

Dansschool
Je kunt op deze dansschool naast kwaliteit ook een gemoedelijke en gezellige sfeer verwachten. Ook wordt er met regelmaat gratis dansavonden/oefenavonden georganiseerd bij 'De Bron' in Groenlo, zodat je op de vrijdagavond een leuke uitgaansgelegenheid hebt en meteen je pasjes kunt oefenen met medecursisten. Op vrijdag 9 oktober komt editie 3.

Proeflessen
Op 8 oktober, is het mogelijk om gratis proeflessen salsa en Flash Mob te volgen in Lichtenvoorde bij restaurant 'De Leeuw' en vrijdag 9 oktober in Groenlo bij 'De Bron'. Op zaterdag 14 november wordt er een groot feest met 11-koppige live band georganiseerd in Doetinchem.

Dansen ook gezond voor lichaam en geest

Informatie en aanmelden via telefoon of website.


www.salsaconquista.nl

06-27404585