De initiatiefneemsters van Wedding Event Achterhoek. Foto: Kyra Broshuis
De initiatiefneemsters van Wedding Event Achterhoek. Foto: Kyra Broshuis Foto: pr

Wedding Event Achterhoek
in Johanneskerk Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Het gaat een hele bijzondere middag worden op 1 november aanstaande in de 17e-eeuwse Johanneskerk aan de Rentenierstraat in Lichtenvoorde. Maar liefst 22 ondernemers zijn aanwezig op het Wedding Event Achterhoek.

Georgette Wekking, Ellen Kroekenstoel, Petra Hoog Antink en Petra Krabben hebben het initiatief genomen voor het Wedding Event en zijn al maanden bezig met alle voorbereidingen. "We willen graag iets bijzonders bieden en daar gaan we dan ook voor. Het is de eerste keer dat we het event in deze opzet organiseren. Al twee keer eerder hebben een bruidsbeurs georganiseerd tijdens de zomermarkt in Lichtenvoorde maar we zijn van mening dat deze bijzondere ondernemers een groter podium verdienen," zo vertelt Georgette.
Voor het Weddingevent zijn dan ook speciale ondernemers benaderd. "Dat vinden we belangrijk, geen dertien-in-een-dozijn-ondernemers maar bedrijven die iets bijzonders en speciaals kunnen bieden." Het organiserende viertal heeft ondernemers uitgekozen die unieke producten en diensten aanbieden om zo een bijzonder event te kunnen organiseren.
Het wordt een complete middag uit als het aan de organisatie ligt. "De gasten worden ontvangen met een drankje en een hapje en de eerste dertig bruiden in spé krijgen een zeer goed gevulde goodiebag mee. Er is muziek van Gospelkoor Spirit uit Eibergen en fluitist Paul Smithuis. Tijdens de bruidsshow, om 15:30 uur, zal DJ Sense zorgen voor passende muziek. Deze vrouwelijke dj staat bekend om haar mix van muziekstijlen, variërend van Bach tot Madonna en alles wat daartussen zit."
De kaarten voor deze bijzondere middag zijn verkrijgbaar bij Trendy Bloemen in Lichtenvoorde, Haarstudio Petra in Lichtenvoorde, Van Ommen Mannenmode in Winterswijk en op de dag zelf aan de kassa in de kerk. Deze middag, die om 14:00 uur begint, is ook voor mannen en kinderen. "Uiteraard, ook zij zijn van harte welkom en ook voor hen valt er van alles te zien en te beleven." Het event duurt tot 17:00 uur en de modeshow is om 15:30 uur. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt.