Afbeelding
Foto: PR

Lus van Beltrum

Beltrum - Zondag 8 november aanstaande is er de Hovenier Jos Pillen Veldtoertocht. Een Keitrappers-veldtoertocht met als startlocatie Beltrum. Gestart wordt bij sporthal de Sonders, aan Avesterweg 1A. De starttijd is tussen 8.30 uur en 10.00 uur. Deze tocht staat al jaren op de kalender en is bij velen beter bekend onder de naam: Lus van Beltrum.

Het is voor menigeen een ware klassieker onder de ATB-tochten: Altijd spectaculair, altijd anders, vaak glibberig en glad, maar altijd zeer de moeite waard voor deelnemers en voor de toeschouwers. Ze zijn er bijna het hele jaar mee bezig, de routeplanners van deze toertocht. Eenmaal per jaar wordt alles op alles gezet om een uitdagende, vernieuwende en onvoorspelbare tocht te organiseren. En ook dit jaar hebben ze het volgens zeggen weer voor elkaar gekregen.
Laat U verassen: nieuwe singeltracks, onverwachte doorsteken en lange, snelle zandwegen worden afgewisseld met veel bos en houtwallen. In Beltrum moet je 'dran', en daar is volgens de Keitrappers niets mis mee. De afstanden zijn dit keer 30, 40, 50 en 60 kilometer, dus de Lus is geschikt voor elk niveau.
Er is voldoende parkeergelegenheid, een snelle inschrijving (twee keer scan-and-go), een goed verzorgde pauzeplek, en een materiaalpost; aan alles is door de organisatie gedacht. Het motto van Keitrappers Veldtoertochten is: Nooit dezelfde route!


www.keitrappers.nl