Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Koopman Te Kronnie Bedden & Meer geopend

Lichtenvoorde - Afgelopen donderdag om half 10 's morgens opende Koopman Te Kronnie Bedden & Meer voor het eerst de deuren. Een rode loper en trossen met rode en oranje ballonnen maken duidelijk dat het een feestelijke opening is, aan de Rapenburgsestraat, slechts een paar deuren verder dan de al jaren bestaande zaak Koopman Te Kronnie Interieur en Zonwering.

Ondernemers Jan te Kronnie en René Koopman voelen zich ook feestelijk en ook hoopvol. "We kregen in onze zaak Interieur en Zonwering steeds vaker de vraag of we ook zaken als bedtextiel en dergelijke verkochten," vertelt René. "Dat hebben we een tijd laten sudderen. We dachten: als we beddengoed verkopen moeten we eigenlijk het complete pakket kunnen aanbieden, dus ook de bedden. Maar dat zijn volumineuze producten die flink wat winkeloppervlak in beslag nemen, en in ons pand Interieur en Zonwering was daar te weinig ruimte voor. Toen kwamen we in contact met de eigenaar van dit pand - met ruimte voor een toonzaal en een magazijn - en werd van beide kanten al gauw 1 en 1 bij elkaar opgeteld."
Met Koopman Te Kronnie Bedden & Meer is er sinds lange tijd weer een beddenspeciaalzaak in Lichtenvoorde. René: "Natuurlijk hebben we niet zoveel ruimte als we in een pand aan de rand van het dorp op het bedrijventerrein zouden hebben. Maar wat we in de winkel etaleren is slechts een klein deel van ons totale, uitgebreide assortiment. Wat niet op voorraad is, kunnen we snel bestellen." Bedden & Meer richt zich op "het betere werk". Jan en René zijn ervan overtuigd dat daarvoor ook in Lichtenvoorde een markt is.
Het is nauwelijks tien uur, op deze eerste van drie openingsdagen, als de eerste kijkers al klanten lijken te worden. Dus een goed begin is er.

In de winkel staan ook accessoires tentoongesteld die te koop zijn. Ze zijn ook te bekijken op de website foreverhome.nl, van een van de verkoopsters bij Koopman Te Kronnie.        


www.koopmantekronnie.nl