Woonmarkt Toekomstgericht wonen in Groenlo

Beursvloer, vier thema's over wonen en verdiepende workshops

Oost Gelre - Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek organiseert op zaterdag 7 november aanstaande het evenement Toekomstgericht wonen. Een informele en informatieve woonmarkt voor iedereen die veilig financieel ouder wil worden. Tijdens deze bijeenkomst presenteren verschillende lokale experts de laatste trends op het gebied van onder andere huiselijke elektronica, duurzaam wonen en wonen in combinatie met zorg.

Beursvloer
Belangstellenden kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur de beurs op de begane grond van het kantoor bezoeken en informatie inwinnen bij de verschillende standhouders. Vier thema's komen terug op deze woonmarkt. Dat zijn wonen&trends, wonen&energie, wonen&techniek en wonen&zorg.

Workshops
Gedurende de dag geven medewerkers van de Rabobank en de lokale experts workshops waarin verdieping over de verschillende onderwerpen wordt gegeven. Dat varieert van 'Wonen in 2030', 'Veilig financieel ouder worden' en '(Ver)kopen of huren' tot 'Ouder worden, zelfstandig blijven wonen' en 'Hoe help ik mijn kind'.

Waar en wanneer
Het evenement Toekomstgericht wonen vindt plaats op 7 november aanstaande in het Rabobank kantoor aan de Oude Winterswijkseweg 1 in Groenlo. De beursvloer is van 10.00 tot 16.00 uur geopend en belangstellenden kunnen binnenlopen op een moment dat het hen uitkomt. Om een indicatie te hebben van het aantal deelnemers per workshop (i.v.m. aantal zitplaatsen) en om zeker van een plaats te zijn, is aanmelden voor de workshop(s) gewenst. Dit is echter geen vereiste voor deelname.

Het evenement Toekomstgericht wonen is vrij toegankelijk voor iedereen. Aanmelden voor de workshops en meer informatie via: www.kennisvloer.nl.