Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Buutavond Knorrepotten op til

Ook wordt het nieuwe prinsenpaar onthuld

Meddo - Afgelopen zaterdag hebben leden van carnavalsvereniging De Knorrepotten een geslaagde promotiedag gehad. Gepromoot werd de binnenkort te houden buutavond, waarop ook de nieuwe hoogheden aantreden.

Ze waren al vroeg uit de veren. Om half acht bij de vorst aan de koffie, om acht uur bij Spar Lanting op de parkeerplaats in de gezellige en griezelige tent. Ze waren er om de buutavond te promoten en entreekaarten te verkopen. Om half tien op Radio Slingeland begon ook de promotie met een spel 'raad waar zijn ze'. De mensen konden een taart winnen. Eenvoudig was het niet, maar de luisteraars hebben het voor elkaar gekregen. Waarna er een interview volgde met de Meddose vorst en de huidige prinses Petra Aartsen. Op de buutavond word het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt. Hun slogan is: Zo fit als een puntje puntje puntje.

De entreekaarten gingen grif van de hand. Het programma voor de buutavond oogt kleurrijk: Han van de Kapper, Peer uit Hardenberg, Karel van de Kate, Marlon Kicken.
De buutavond is op 14 november in zaal De Eendracht te Meddo. De zaal is open vanaf half acht om zo een mooie plaats te vinden. De aftrap is om elf over acht.
De kaarten zijn nog te koop bij de bekende voorverkoopadressen: Put Bazar te Winterswijk, Spar Lanting te Meddo, Pierik fietsen te Meddo.