Foto: Archief Achterhoek Nieuws
Foto: Archief Achterhoek Nieuws Foto: Archief Achterhoek Nieuws bv

Jongeren Eendracht op de planken

MEDDO - Op zaterdag 28 november voert het jongerentoneel van toneelvereniging Eendracht een blijspel van Antoon Hol op: 'Aan vrouwen geen gebrek'.

Een stuk met veel hilarische verwikkelingen. Waarin ook zal blijken dat liefde niet aan leeftijd gebonden is. Moeder Ineke vindt het tijd worden dat haar vijf dochters aan de man komen, maar zal deze weduwe zelf ook een man vinden? Dat het pension van Nelleke met de landbouwtentoonstelling volgeboekt zit, is aanleiding om het huis beschikbaar te stellen voor gasten: een boer met zijn drie zoons. Natuurlijk komt er ook in dit blijspel een postbode voor, die voor de nodige verwarring en dorpsroddel zorgt. En wat voor rol speelt de alternatieve genezeres in de zoektocht naar mannen?
De spelers zijn Ineke Wouters, Jonell Pierik, Sophie Heersen, Anne Oonk, Brianne Siegerink, Inge Zieverink, Brend Holleman, Guus Lammers, Timon Klein, Thijs Esselink, Anouk Luttikhold, Fiets van Ooijen en Mayra Pierik. Souffleur is Suzanne Reijers en de regie is in handen van Anita Oonk en Erik Prange. De voorstelling is in gebouw de Eendracht en begint om 20.00 uur.