De dames recreanten van VIOS presenteerden zich in de nieuwe wedstrijdshirts. Foto: PR
De dames recreanten van VIOS presenteerden zich in de nieuwe wedstrijdshirts. Foto: PR Foto: PR

Nieuwe shirts voor dames recreanten VIOS volleybal

Beltrum – De speelsters van het wedstrijdteam van de dames recreanten van volleybalvereniging VIOS presenteerden zich onlangs op de wekelijkse trainingsavond in de nieuwe shirts. Op het shirt staat de naam van de nieuwe sponsor: De Lavendel, pedicure en manicure.

Wilma Heutinck, eigenaresse van De Lavendel, speelt zelf ook mee in het team (als nummer 5). Zij is trots op de shirts en op het behaalde resultaat. Dit seizoen zijn er twee wedstrijden gespeeld, en beide keren werd er gepromoveerd.

Nieuwe trainer gezocht
Deze damesgroep is trouwens nog op zoek naar een nieuwe trainer of trainster. De trainingsavond is op de maandagavond, van 20.00 tot 21.30 uur.


Kaarsenactie VIOS Gym
Van 2 tot en met 7 november jongstleden hebben vele leden van VIOS Gym zich ingezet voor de jaarlijkse kaarsenactie. Alle inwoners van Beltrum werden bezocht en er blijken heel wat kaarsjes verkocht te zijn. Deze actie heeft het volgens de sportclub prachtige bedrag opgeleverd van 2086,52 euro. Vios Gym bedankt alle kaarsenkopers hartelijk voor hun bijdrage en het zo ondersteunen van de gymclub.