Foto: PR
Foto: PR Foto: Mark Ebbers

Koorleden Dames en Herenkoor
kerkelijk onderscheiden

Groenlo - Het Dames- en Herenkoor van de H. Calixtus Maria Moeder Gods Parochie heeft zondag 22 november drie leden van het koor in het zonnetje gezet vanwege hun lange staat van dienst voor het koor. Mevrouw Riny Bus en de heer Frans Meekes vierden hun 40-jarig jubileum en de heer Tonnie Hoijtink was 25 jaar lid.

Na de feestelijke eucharistieviering om 10.30 uur, met muzikale medewerking van koren uit Groenlo en Eibergen, werden de jubilarissen naar voren geroepen om gehuldigd te worden. Nadat de onderscheidingsbrief van de Sint-Gregoriusvereniging was voorgelezen kregen de jubilarissen onder luid applaus de onderscheidingen van Gregorius door mevrouw Wolters van de locatieraad opgespeld. Tevens werd hun een mooie oorkonde overhandigd. De voorzitter van het koor, de heer Jan Bennink, sprak daarna lovende woorden over de feestelijke jubilarissen. Daarna werden ze nog verrast met een boeket bloemen. Tenslotte zong de hele kerk samen met het koor uit volle borst het 'Lang zullen ze leven'.

In de loop van de dag werden de jubilarissen nog eens uitgebreid gefeliciteerd in de feestzaal, want het koor vierde tevens het jaarlijkse Ceciliafeest.