Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Grolse Wanten voor
Sinterklaas en Kerst

Naast wanten ook sjaals, mutsen en patronenboekjes

Groenlo - Sinterklaas heeft volgens insiders aan de Sociëteit Grolse Wanten doorgegeven dat er dit jaar wel heel veel Grolse Wanten, mutsen en sjaals op de verlanglijstjes staan die Zwarte Piet uit de schoenen heeft gehaald.

Traditiegetrouw staat de Societeit Grolse Wanten de laatste zaterdag voor 5 december met een verkoopkraam in de Beltrumsestraat ter hoogte van de firma Gunnewijk. Zo ook dit jaar en wel op zaterdag 28 november. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur zullen de Grolse wanten, sjaals en mutsen hier te koop worden aangeboden.
Er zijn ook wanten, sjaals en mutsen speciaal voor de kinderen te koop, evenals het patronenboekje voor wie het wanten breien eens zelf wil proberen. Gezien de strenge winter die er wellicht aan komt zijn de Grolse wanten volgens de Sociëteit geen overbodige luxe.

Kerstmarkt
Op 12 december aanstaande staat de Sociëteit Grolse Wanten op de Kerstmarkt. Wederom bij de firma Gunnewijk in de Beltrumsestraat. Dan is er tevens een speciale actie: bij elk bezoek aan de sfeervolle historische kraam is er een smakelijk glaasje glühwein.