Vlnr: Hans Wolters, Gerrit Florijn, Marc ter Bogt (monteur) en Fons Wolters.
Vlnr: Hans Wolters, Gerrit Florijn, Marc ter Bogt (monteur) en Fons Wolters.

Wolters en Wolters nemen APK-activiteiten van Florijn over

Ruurlo - Een kleine 15 jaar is Florijn, op het Ruurlose bedrijventerrein, een bekend adres voor APK-keuringen. Het derde lustrum zal echter niet meer gehaald worden, want Gerrit Florijn draagt zijn activiteiten en zijn klanten binnenkort – met een goed gevoel - over aan Wolters & Wolters, die inmiddels zo'n 12,5 jaar actief zijn met hun Ruurlose autobedrijf. Het APK-station aan de Bleumkeskamp 10 gaat dus sluiten, en ook de naam Florijn gaat verdwijnen, maar de klanten die gewend zijn naar Florijn te rijden hoeven vanaf 1 december aanstaande hun route slechts iets aan te passen: Wolters & Wolters aan de Spoorstraat 14 is vlak in de buurt, op maar enkele honderden meters afstand van hun vertrouwde adres.

Gerrit Florijn heeft alle vertrouwen in de overname door Wolters & Wolters en draagt zijn relaties met een gerust hart over aan de broers. Hans en Fons Wolters heten de Florijn-klanten op hun beurt van harte welkom en zullen aan hen de service en kwaliteit bieden die ze gewend waren, waarbij de voorwaarden en afspraken die de klanten hebben gemaakt met Florijn een-op-een worden overgenomen.

APK-station onderdeel van breed scala aan diensten

Wolters & Wolters kan de activiteiten van Florijn zonder problemen overnemen en in hun bedrijf integreren, het jasje is nog ruim genoeg. De ruimte en de apparatuur zijn er, de vakbekwaamheid ook. Het bedrijf Wolters & Wolters is zelf ook al jaren een erkend APK-station. Maar het doet veel meer op het gebied van auto's, zowel personenauto's als bestelbusjes: onderhoud, reparaties, accessoires, verkoop – als universeel dealer – van nieuwe en gebruikte auto's, en autoverhuur.

De APK-keuringen voor Florijn-klanten kunnen onbeperkt doorgang vinden: tot en met 30 november op het vertrouwde adres van Florijn, vanaf 1 december – de volgende dag – enige honderden meters daarvandaan, bij Wolters & Wolters.

Ondanks de andere naam en de iets andere locatie zijn Hans en Fons Wolters ervan overtuigd dat de nieuwe klanten zich thuis zullen voelen. Het telefoonnummer van Florijn blijft overigens voorlopig gewoon intact en wordt vanaf de eerste december doorgeschakeld naar Wolters & Wolters.


www.wolters-wolters.nl