Anja Groot. Foto: PR GHV
Anja Groot. Foto: PR GHV Foto: PR GHV

Wereldkampioene Anja Groot te gast bij GHV

GROENLO - Op zaterdag 16 januari is niemand minder dan Anja Groot te gast op de Nieuwjaarsreceptie bij de Groenlose Hengelsport Vereniging. Het verzoek hiertoe werd tijdens het open kampioenschap om het Groenlose kanon officieel gedaan. Ondertussen werd Anja Groot individueel wereldkampioen in Belgiƫ tijdens het WK Dames Zoet dat gevist werd aan het kanaal Charleroi-Brussel. Het Nederlandse damesteam, waarvan Anja Groot deel uitmaakt werd toen tweede. Ook een pracht prestatie. Bovendien won ze de Top-competitie bij de dames en werd Nederlands kampioen.

's Middags geeft Anja een workshop voor de jeugd in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar. Deze workshop begint om 14.30 uur en wordt gegeven in het clubhuis bij de Grolse Boys aan de Beltrumseweg. Tijdens de workshop gaat Anja alle basiszaken met betrekking tot het vissen behandelen. En natuurlijk zal ze vertellen hoe zij is begonnen met het vissen. Na afloop kunnen de kinderen haar vragen stellen. Kinderen die de clinic willen meemaken, moeten zich wel even aanmelden via jeugdclinic@visseningroenlo.nl, onder vermelding van naam en leeftijd.

Nieuwjaarsreceptie
's Avonds wordt er voor de senioren een nieuwjaarsreceptie gehouden. Dan zal Anja Groot vertellen over het wedstrijdvissen van tegenwoordig en wat zij er allemaal voor heeft moeten doen (en laten) om wereldkampioen te worden. De nieuwjaarsreceptie wordt ook in het clubhuis van de Grolse Boys gehouden en begint om 20.00 uur.
Ook hiervoor moeten belangstellenden zich opgeven via: nieuwjaarsreceptie@visseningroenlo.nl.